E&M Adviesbureau hypotheken en verzekeringen in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Vlist, Stolwijk, Moordrecht

Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn er voor u!

E&M Adviesbureau reviews hypotheken en verzekeringen in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Vlist, Stolwijk, Moordrecht
  • ...persoonlijk advies in begrijpelijke taal...
    Rokus & Sanne

Via via kwamen we in 2008 bij de aankoop van een nieuwe woning bij E&M terecht voor hypotheek advies. Aangezien we zeer te spreken waren over het persoonlijk advies in begrijpelijke taal hebben we als snel besloten om al onze financiële producten bij E&M onder te brengen. En daar hebben we nog geen dag spijt van gehad.
Ed heeft voor ons beide een Persoonlijk Financieel Overzicht (PFO) gemaakt.

Hierin zijn verschillende scenario’s weergegeven, waardoor we snel inzicht hebben in de gevolgen van bijvoorbeeld overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid. In leesbare grafiekjes zijn de financiële gevolgen weergegeven voor bijvoorbeeld hypotheek en besteedbaar inkomen, voor nu en de toekomst. Alle financiële wijzigingen bijv. andere baan of extra aflossing van hypotheek worden gemuteerd, zodat het PFO steeds actueel is. En Ed, bedankt voor je geduld als je ons weer uit moet leggen hoe het ook alweer in elkaar zit.

Ook onze verzekeringen hebben we afgesloten via E&M. Recent hebben we voor het eerst schade geclaimd. Deze schade aan foto apparatuur werd supersnel afgehandeld, zonder dat we daar zelf omkijken naar hadden. Marco: nogmaals dank voor de snelle service!

Rokus & Sanne, Gouda

  • ...afspraken worden goed nageleefd...
    Nico Boerman

Op advies van een collega heb ik, na het vinden van een leuke woning in 2007 voor een hypotheekadvies contact met E&M opgenomen.
Ondertussen al weer een koopwoning verder heb ik daar nooit spijt van gehad.

E&M denkt op een prettige en deskundige manier mee, je houd zelf de regie, afspraken worden goed nageleefd en de deadlines in het proces worden door E&M goed in de gaten gehouden.

Wat bij het laatste hypotheekadvies en afhandeling daarvan opviel was dat er binnen de door E&M beloofde 10 werkdagen een akkoord van de bank was.
Dit terwijl ik om mij heen hele andere geluiden hoorde van traag, op de zenuwen werkende hypotheekverstrekkers.

Door de betrouwbare adviezen van de afgelopen jaren heb ik ondertussen ook mijn verzekeringen bij E&M ondergebracht.

Zeker als het afsluiten van hypotheken en verzekeringen niet je hobby is een prettige en betrouwbare partner.

Nico Boerman, Delft